Bokföring Tullinge

Economica Bokföring – bokföring Tullinge

Allt inom ekonomi

Söker du en byrå som kan hjäpa till med bokföring i Tullinge? I så fall är du varmt välkommen till oss här på Ekonomica bokföring! Våra tjänster är till för alltifrån små till stora företag men även privatpersoner som behöver hjälp med ekonomin – på så vis kan ni lägga tid och resurser på annat och maximera effektiviteten.

Economica bokföring kan ansvara för allt inom ekonomi och redovisning, exempelvis bokslut, deklarationer och löner.

Vi värnar väldigt starkt om våra kunder och bygger därför gärna långvariga kundrelationer. Vi strävar alltid efter hundra procent nöjda kunder genom noggrannhet och nära samarbete med dig som kund. Läs mer om oss här.

Vi finns till för alla i Tullinge med omnejd!
Upplägget anpassas för att passa era behov. Vi kan ha helhetsansvar för ett eller flera ekonomiska områden eller endast fungera som rådgivare. Genom att anlita oss kan ni lägga er tid på företagets egentliga verksamhet för att maximera effektiviteten. Vi är ett professionellt företag som värnar om våra kunder och bygger därför gärna långvariga kundrelationer. Vår firma anlitas av stora och små företag, både i Sverige och utlandet.

Vi har många kunder som anlitat oss i flera år och de är nöjda med allt vi gör för dem och rekommenderar oss vidare till andra. Även om vi finns i Stockholmsområdet, så kan vi även ta kunder i andra delar av landet och även utomlands, då flera av våra tjänster går att utföra digitalt.

Vi är mycket väl bevandrade i den lagstiftning som finns, och med vår hjälp kan ni känna er trygga att allt sköts utifrån konstens alla regler!

Vill ni veta mer?